Ai-expertisecentrum Blog

10 AI-Tools die je moet proberen!

Kunstmatige intelligentie (AI) is een krachtig hulpmiddel dat ons leven op veel verschillende manieren kan verbeteren. In dit blogartikel bespreken we 10 AI-tools die je leven een stuk makkelijker kunnen maken.

  1. Gamma AI biedt een platform voor op maat gemaakte AI-oplossingen, variërend van het bouwen van chatbots tot het beantwoorden van klantvragen en het implementeren van fraudedetectie.
  2. Scribe is een AI-gestuurde tool die automatisch vergadernotities maakt en belangrijke punten en actie-items uit vergaderingen kan verzamelen en samenvatten.
  3. Uizard is een AI-gestuurd platform dat automatisch digitale prototypen en wireframes kan genereren op basis van handgetekende schetsen, waardoor het ontwerpproces wordt versneld.
  4. Beautiful AI is een AI-gestuurde presentatietool die automatisch prachtige presentaties en slide decks ontwerpt, handig voor degenen die minder bedreven zijn in grafisch ontwerp.
  5. Numerous.ai biedt een AI-gestuurde financiële assistent voor het beheren van bedrijfsfinanciën, waaronder het genereren van financiële overzichten en inzichten in uitgaven.
  6. Krisp AI is een handige noise-cancelling app die achtergrondgeluid uit online vergaderingen filtert, ideaal voor rumoerige omgevingen of tijdens evenementen, en kan zelfs automatisch transcripties genereren.
  7. Bard AI, Google’s schrijfassistent, concurreert met ChatGPT en helpt bij het schrijven van artikelen, blogs en sociale media berichten.
  8. Lumen5 is een indrukwekkende tool die AI gebruikt om op basis van tekst en beeldmateriaal automatisch video’s te maken en te bewerken.
  9. Microsoft Copilot is geïntegreerd in Microsoft 365-apps en dient als een AI-co-piloot, die leert van je schrijfgedrag en helpt bij het automatisch genereren van teksten, e-mails, agenda-afspraken en chatberichten.
  10. Kickresume AI gebruikt AI om professionele cv’s te genereren en kan suggesties geven voor het verbeteren van taal en lay-out, waardoor sollicitanten zich effectiever kunnen presenteren op de arbeidsmarkt.

Wil je meer weten over verschillende AI-tools? Neem eens contact met ons op voor een training of kennissessie met jouw bedrijf!

Deel dit artikel

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Telefoon +31 53 2032399

E-mail edward@ai-expertisecentrum.nl

Locaties in Enschede, Zwolle en Arnhem