product

promptbase

Onze Promptbase is een platform dat professionals, onderzoekers en organisaties helpt om tekstuele gegevens te vinden, te genereren en te begrijpen. Het platform biedt een uitgebreide collectie teksten, variërend van artikelen tot rapporten en nieuwsberichten. 

Ontdek hoe de Promptbase u kan helpen om uw onderzoek, contentcreatie en besluitvorming te verbeteren. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

voordelen

 • Uitgestrekte informatiebron: 
  Met de Promptbase heeft u toegang tot een uitgebreide collectie teksten, variërend van artikelen tot rapporten en nieuwsberichten.

 • Snelle en efficiënte zoekfuncties: 
  Dankzij de geavanceerde zoekmogelijkheden van de Promptbase kunt u eenvoudig en snel door de enorme hoeveelheid informatie navigeren. Dit bespaart u kostbare tijd bij het vinden van relevante gegevens.

 • Tekstgeneratie: 
  Promptbase stelt u in staat om met gemak tekst te genereren met behulp van krachtige taalmodellen. Of u nu artikelen, rapporten of andere documenten schrijft, Promptbase helpt u bij het creëren van hoogwaardige inhoud.

 • Diepgaand taalbegrip: 
  Het platform is uitgerust met geavanceerde natuurlijke taalverwerkingstechnologie, waardoor het niet alleen teksten herkent, maar ze ook begrijpt. Dit resulteert in waardevolle inzichten en analyses uit de tekst die u doorzoekt.

 • Aanpasbaarheid: 
  Promptbase kan worden aangepast aan uw individuele en organisatorische behoeften. U kunt zoekopdrachten en gegenereerde content aanpassen om uw specifieke doelen te bereiken.

Voor wie is de promptbase?

De Promptbase is een hulpmiddel voor iedereen die zijn onderzoek, contentcreatie en besluitvorming wil verbeteren. Het helpt gebruikers om tekstgegevens te vinden, te genereren en te begrijpen, waardoor ze efficiënter kunnen werken en betere beslissingen kunnen nemen.

Edward 2

€ 200,- p/m

(excl. BTW)

* Maak gebruik van een geavanceerd platform dat u de sleutel geeft tot een uitgebreide en gevarieerde bibliotheek van tekstuele informatie.

✓ 200 euro per maand
✓ Tijds- en kostenbesparing
✓ Uitgestrekte informatiebron

Vul je gegevens in

Wil je onze promptbase proberen? Vul dan het formulier in.

Telefoon +31 53 2032399

E-mail edward@ai-expertisecentrum.nl

Locaties in Enschede, Zwolle en Arnhem