Kennissessie

Publieke sector

Het AI-Expertisecentrum nodigt u uit voor een boeiende kennissessie waarin we dieper zullen ingaan op de huidige impact en voordelen van AI in de publieke sector. Onze doelstelling is om u bewust te maken van de concrete veranderingen die AI al heeft teweeggebracht en u de tools aan te reiken om effectief om te gaan met de mogelijkheden die deze technologie biedt.

inhoud

De kracht van AI in de publieke sector
We zullen u voorzien van duidelijke voorbeelden van hoe AI nu al in de publieke sector wordt gebruikt. Ontdek hoe AI helpt bij het plannen van slimme steden en bij het verbeteren van gezondheidszorgdiensten, waardoor de kwaliteit van leven van burgers toeneemt.

De voordelen van AI
Leer hoe AI kan bijdragen aan het besparen van kosten, het versnellen van besluitvorming en het leveren van betere diensten in de publieke sector. Ontdek hoe AI kan helpen bij het voorspellen van trends en het anticiperen op toekomstige uitdagingen.

Praktische tips voor AI-implementatie
We zullen de beste manieren delen om AI-projecten succesvol in de publieke sector te implementeren. Ontdek hoe u uitdagingen kunt overwinnen en kansen kunt grijpen met behulp van AI.

Voor wie is de kennissessie?

Deze bijeenkomst is speciaal ontworpen voor overheidsorganisaties die hun kennis willen vergroten over de mogelijkheden van AI binnen de publieke sector, zowel op de korte als lange termijn.

Door het vergroten van deze bewustwording hopen we dat ambtenaren, burgers en overheidsinstanties worden aangemoedigd om de kansen die AI biedt voor de publieke sector verder te verkennen en te omarmen.

_D0A5000 (1)

op aanvraag

Tijdens deze kennissessie bespreken we hoe men AI-technologie├źn kunt inzetten om publieke diensten te verbeteren.

Vul je gegevens in

Wil je je aanmelden voor de onderstaande kennissessie? Vul dan het formulier in.

Telefoon +31 53 2032399

E-mail edward@ai-expertisecentrum.nl

Locaties in Enschede, Zwolle en Arnhem