Kennissessie

onderwijs

Artificiële intelligentie (AI) is een baanbrekende technologie die razendsnel terrein wint, en haar toepassingen worden steeds breder inzetbaar in het onderwijs. AI stelt scholen, docenten en studenten in staat om processen te automatiseren, complexe problemen op te lossen en innovatieve leermiddelen te ontwikkelen.

inhoud

Tijdens deze boeiende kennissessie nemen we de deelnemers mee op in de wereld van AI. We maken AI toegankelijk en begrijpelijk, en laten zien wat er nu al mogelijk is binnen het onderwijs met behulp van AI.

Praktische toepassingen van AI in het onderwijs 
Hoe kan AI specifiek worden ingezet in onderwijsinstellingen? Deelnemers ontdekken de diverse mogelijkheden van AI in het onderwijs en hoe deze bijdragen aan een verbeterde leeromgeving.

Maatschappelijke impact
Wat zijn de voordelen en uitdagingen van AI binnen het onderwijs? We bespreken de positieve invloed die AI kan hebben op het onderwijs, maar staan ook stil bij de ethische vraagstukken en mogelijke risico’s
.

Voor wie is de kennissessie?

Deze kennissessie is ontworpen voor onderwijsinstellingen die hun kennis willen vergroten over de mogelijkheden van AI in het onderwijs, zowel op korte als lange termijn.

Het vergroten van deze bewustwording zal docenten, studenten en instellingen aanmoedigen om de mogelijkheden van AI in het onderwijs te verkennen en te omarmen.

Foto Edward 2

Gratis

* In deze kennissessie vertellen we waarom men AI in het onderwijs zou moeten omarmen.

Vul je gegevens in

Wil je je aanmelden voor de onderstaande kennissessie? Vul dan het formulier in.

Telefoon +31 53 2032399

E-mail edward@ai-expertisecentrum.nl

Locaties in Enschede, Zwolle en Arnhem