Training

JUNIOR PROMPT ENGINEER

Een Prompt Engineer is een professional die zich bezighoudt met het ontwikkelen van  herbruikbare complexere prompts voor AI-systemen.
Prompt Engineers zijn verantwoordelijk voor het ontwerpen van prompts die complexe repetatieve taken kan weg automatiseren. Ze begrijpen hoe AI-systemen werken en hoe ze prompts kunnen gebruiken om de prestaties van deze systemen te verbeteren.

voordelen

  • Je leert hoe je prompts ontwerpt voor AI-systemen zoals ChatGPT. Dit is een belangrijke vaardigheid in een wereld waarin AI steeds vaker wordt gebruikt.
  • Je krijgt inzicht in de werking van AI-systemen. Dit helpt je om prompts te ontwerpen die effectief zijn en de prestaties van AI-systemen verbeteren.
  • Je krijgt praktische ervaring met het ontwerpen en testen van prompts. Dit helpt je om je vaardigheden te ontwikkelen en te beoordelen.
  • Een goede start voor een carrière in AI. De opleiding biedt je de kennis en vaardigheden die je nodig hebt om een succesvolle prompt engineer te worden.

Voor wie is de training?

De opleiding Junior Prompt Engineer is een goede keuze voor mensen die geïnteresseerd zijn in AI en een carrière in deze sector willen starten. De opleiding biedt je de kennis en vaardigheden die je nodig hebt om een succesvolle prompt engineer te worden.

Bas-min-e1684740299159.jpg

€ 1.249,-

4 dagdelen (excl. BTW)

* Deze opleiding geven wij hele jaar door. Na aanmelding zullen wij contact opnemen om samen een passende datum af te stemmen.

✓ 1.249 euro (4 dagdelen)
✓ Inspirerend en praktisch van aard
✓ Ervaren trainers uit de praktijk
✓ Zwolle, Enschede, Arnhem en Deventer
✓ Ook incompany mogelijk

Vul je gegevens in

Wil je je aanmelden voor de onderstaande training? Vul dan het formulier in.

Telefoon +31 53 2032399

E-mail edward@ai-expertisecentrum.nl

Locaties in Enschede, Zwolle en Arnhem