Kennissessie

inhuur op locatie

Artificiële intelligentie (AI) is een snelgroeiende technologie die steeds meer toepassingen vindt in het bedrijfsleven, de overheid en de samenleving. AI kan worden gebruikt om taken te automatiseren, problemen op te lossen en nieuwe producten en diensten te ontwikkelen.

inhoud

Inspirerend laten zien waar we nu staan en naartoe gaan
De deelnemers worden in deze inspirerende sessie meegenomen in de wereld van AI waarbij we niet hoog over gaan, maar iedereen meenemen in wat er nu al mogelijk is met AI.  

De toepassingen van AI in de praktijk
Op welke manier wordt AI gebruikt in het bedrijfsleven, de overheid en de samenleving? De deelnemers leren over de verschillende toepassingen van AI en hoe deze de wereld kunnen verbeteren.

De maatschappelijke gevolgen
Wat zijn de voordelen en uitdagingen van AI? De deelnemers leren over de positieve impact die AI kan hebben op de samenleving, maar ook over de mogelijke risico’s en ethische dilemma’s.

Voor wie is de kennissessie?

Deze kennissessie is geschikt voor elke organisatie die awarenes wil creëren bij zijn doelgroep over de mogelijkheden van AI nu en straks. Deze bewustwording zorgt dat mensen in beweging komen en zelf gaan onderzoeken hoe AI hun organisatie gaat veranderen.  

Foto Edward 2

op aanvraag

(excl. BTW)

* Deze kennissessies plannen wij het hele jaar in. Na de  aanvraag zullen wij contact opnemen om samen te bespreken wat de behoefte is waarna we een voorstel kunnen maken. 

✓ Inspirerend
✓ Praktisch
✓ Snijvlak van technologie en maatschappelijke gevolgen

Vul je gegevens in

Wil je je aanmelden voor de onderstaande kennissessie? Vul dan het formulier in.

Telefoon +31 53 2032399

E-mail edward@ai-expertisecentrum.nl

Locaties in Enschede, Zwolle en Arnhem