Training

Basis prompt vaardigheden AI (ChatGPT)

De komst van ChatGPT is een gamechanger geweest bij de lancering voor het grote publiek eind november 2022. 80% van Nederland gebruikt ChatGPT nog niet en van de mensen die het wel gebruiken weten de meesten niet hoe je nou echt goede output krijgt. 

Deze training geeft je in 1 dagdeel de basisvaardigheden om een AI tool als ChatGPT goed te leren gebruiken. Naast de theorie is deze training vooral heel praktisch van aard en ga je zelf vooral aan de slag. 

Voordelen

Tot 60% tijdsbesparing:
ChatGPT kan je helpen om taken tot wel 60% sneller en efficiënter uit te voeren. Met de juiste prompt (opdracht) kun je veel uitvoerwerk laten uitvoeren voor ChatGPT.

Verbetering van de kwaliteit:
ChatGPT kan je helpen om betere kwaliteit aan output te creëren. Door je eigen domeinkennis te combineren met de grote hoeveelheid aan kennis van AI tools als ChatGPT kun je de kwaliteit van je output echt boosten.

Nieuwe mogelijkheden:
ChatGPT kan je helpen om nieuwe producten of diensten te ontwikkelen door het genereren van nieuwe ideeën en concepten.


Voor wie is de training?

De training is geschikt voor iedereen die AI tools als ChatGPT goed wil leren gebruiken en veel efficiënter wil werken. Daarnaast gaan de ontwikkelingen zo snel dat het nu al begrijpen van deze nieuwe vorm van werken later ook veel voordelen gaat hebben. 

_D0A5000 (1)

€ 275,-

1 dagdeel  (excl. BTW)

* Deze training geven wij gedurende het jaar. Na aanmelding zullen wij contact opnemen om samen een passende datum af te stemmen.

✓ 275 euro (1 dagdeel)
✓ Inspirerend en praktisch van aard
✓ Ervaren trainers uit de praktijk
✓ Zwolle, Enschede, Arnhem en Deventer

Vul je gegevens in

Wil je je aanmelden voor de onderstaande training? Vul dan het formulier in.

Telefoon +31 53 2032399

E-mail edward@ai-expertisecentrum.nl

Locaties in Enschede, Zwolle en Arnhem