Training

CHATGPT IN DE MARKETING

De marketingwereld is continu in beweging. Klanten verwachten steeds meer gepersonaliseerde en relevante ervaringen, en marketeers moeten constant nieuwe manieren vinden om op deze verwachtingen te voldoen. ChatGPT kan marketeers helpen om deze uitdagingen aan te gaan.

voordelen

 • Creatieve content genereren: 
  ChatGPT kan worden gebruikt om verschillende soorten creatieve content te genereren, zoals blogposts, landingspagina’s, e-mailcampagnes en zelfs marketingmateriaal. Dit kan marketeers helpen om meer tijd te besteden aan het bedenken van nieuwe ideeën en minder tijd aan het schrijven van content.

 • Inzicht in klantgedrag: 
  ChatGPT kan worden gebruikt om inzicht te krijgen in klantgedrag. Door de interacties van klanten met chatbots te analyseren, kunnen marketeers meer leren over wat klanten willen en nodig hebben.

 • Consistente branding: 
  ChatGPT kan worden gebruikt om een consistente branding te creëren over alle kanalen heen. Dit kan helpen om een sterkere merkidentiteit te creëren en de klantervaring te verbeteren.

 • Efficiënter werken: 
  ChatGPT kan worden gebruikt om taken te automatiseren, zoals het genereren van e-mailcampagnes, het beantwoorden van vragen van klanten en het verwerken van orders. Dit kan marketeers helpen om tijd te besparen en zich te concentreren op meer strategische taken.

Voor wie is de training?

ChatGPT is een krachtig hulpmiddel dat marketeers kan helpen om hun werk efficiënter en effectiever te maken. De training is bedoeld voor marketeers van alle niveaus, van beginners tot experts.

Bas-min-e1684740299159.jpg

€ ...,-

… dagdelen (excl. BTW)

* Deze training geven wij gedurende het jaar. Na aanmelding zullen wij contact opnemen om samen een passende datum af te stemmen.

✓ 249 euro per dagdeel
✓ Klassikale en interactieve les
✓ Ervaren trainers uit de praktijk
✓ Zwolle, Enschede, Arnhem en Deventer

Telefoon +31 53 2032399

E-mail edward@ai-expertisecentrum.nl

Locaties in Enschede, Zwolle en Arnhem