Training

CHATGPT IN DE hr

In de huidige snel veranderende wereld is het voor HR-afdelingen steeds belangrijker om efficiënt en effectief te werken. ChatGPT, een taalmodel van OpenAI kan HR-professionals helpen om deze uitdagingen aan te gaan.

Chat GPT is een krachtige tool die kan worden gebruikt om een breed scala aan HR taken efficiënter te maken zodat HR medewerkers weer toekomen aan zaken die belangrijker zijn, de mensen.

voordelen

Verbeterde Werving en Selectie:
HR-medewerkers kunnen ChatGPT gebruiken om efficiënter kandidaten te screenen door cv’s te analyseren en de meest geschikte kandidaten voor de functie te identificeren. Dit versnelt het wervingsproces en verhoogt de kans op het aantrekken van toptalent.

Persoonlijke Ondersteuning voor Medewerkers:
ChatGPT kan HR-ondersteuning bieden aan medewerkers door veelgestelde vragen te beantwoorden, zoals vragen over verlof, salaris, voordelen en bedrijfsbeleid. Dit vermindert de werklast van HR-medewerkers en verbetert de medewerkerstevredenheid.

Training en Ontwikkeling:
HR kan ChatGPT inzetten voor het maken van trainingsprogramma’s en ontwikkelingsmogelijkheden op basis van de behoeften en carrièredoelen van medewerkers. Dit draagt bij aan de professionele groei en ontwikkeling van het personeel.

Efficiëntere Onboarding:
ChatGPT kan helpen bij het stroomlijnen van het onboardingproces voor nieuwe medewerkers door hen te voorzien van essentiële informatie, documenten en richtlijnen. Dit resulteert in een vlottere overgang naar het bedrijf en de rol.

Data-analyse en Rapportage:
HR kan ChatGPT gebruiken voor gegevensanalyse, zoals het identificeren van trends in personeelsgegevens en het genereren van rapporten over personeelsprestaties en -tevredenheid. Dit ondersteunt strategische besluitvorming.

Voor wie is de training?

De training is geschikt voor iedereen die AI tools als ChatGPT goed wil leren gebruiken en veel efficiënter wil werken. Daarnaast gaan de ontwikkelingen zo snel dat het nu al begrijpen van deze nieuwe vorm van werken later ook veel voordelen gaat hebben. 

Foto Edward 2

€ 275,-

1 dagdeel (excl. BTW)

* Deze training geven wij het gehele jaar. Klik op aanmelden voor de data.

✓ 275 euro (1 dagdeel)

✓ Inspirerend en praktisch van aard
✓ Ervaren trainers uit de praktijk
✓ Zwolle, Enschede, Arnhem en Deventer

Vul je gegevens in

Wil je je aanmelden voor de onderstaande training? Vul dan het formulier in.

Telefoon +31 53 2032399

E-mail edward@ai-expertisecentrum.nl

Locaties in Enschede, Zwolle en Arnhem