Training

CHATGPT incompany training

Wil je een team laten trainen of organisatie breed ervoor zorgen dat je collega’s de basis prompt vaardigheden gaan bezitten dan is de incompany ChatGPT training iets voor jullie.

1 dagdeel waarin de collega’s toegespitst op jullie organisatie en werkzaamheden een inspireredende praktische training krijgen waarmee ze  direct hun werkzaamheden sneller en efficiënter kunnen uitvoeren. 

Voordelen

Afgestemd op de organisatie:
Een incompany training wordt specifiek aangepast aan de behoeften, doelen en activiteiten van de organisatie. Dit zorgt ervoor dat de training relevanter is en direct toepasbaar is in de context van de organisatie.

Teamcohesie:
Medewerkers van dezelfde organisatie kunnen samen deelnemen aan de training, wat de teamcohesie kan versterken. Dit kan leiden tot betere samenwerking bij het integreren van ChatGPT in de dagelijkse werkzaamheden.

Vertrouwelijke informatie:
In een incompany training kunnen organisaties vertrouwelijke informatie en gegevens bespreken zonder zich zorgen te hoeven maken over het delen van bedrijfsgevoelige informatie met externe deelnemers.

Flexibiliteit in planning:
Organisaties hebben meer controle over de planning van incompany trainingen. Ze kunnen de trainingstijden en -data aanpassen aan hun eigen schema’s en operationele vereisten.

Focus op specifieke uitdagingen:
Incompany trainingen kunnen zich richten op specifieke uitdagingen en casestudy’s die relevant zijn voor de organisatie. Dit maakt het leren praktischer en direct toepasbaar.

Voor wie is de training?

De training is geschikt voor elke organisatie die AI tools als ChatGPT goed wil leren gebruiken en veel efficiënter wil werken. Daarnaast gaan de ontwikkelingen zo snel dat het nu al begrijpen van deze nieuwe vorm van werken later ook veel voordelen gaat hebben. 

20231012-_CS12054 (1)

op aanvraag

.1 dagdeel (excl. BTW)

* Deze training geven wij gedurende het jaar. Na aanmelding / aanvraag zullen wij contact opnemen om een passend voorstel te maken en een geschikte datum af te stemmen.

✓ prijs op aanvraag
✓ Inspirerende en praktische training
✓ Ervaren trainers uit de praktijk
✓Door heel Nederland
✓ Aantal deelnemers in overleg

Vul je gegevens in

Wil je je aanmelden voor de onderstaande training? Vul dan het formulier in.

Telefoon +31 53 2032399

E-mail edward@ai-expertisecentrum.nl

Locaties in Enschede, Zwolle en Arnhem