Kennissessie

ai en recht

Artificiële intelligentie (AI) heeft een grote impact op ons leven. AI-systemen worden steeds vaker gebruikt in allerlei sectoren, van de gezondheidszorg tot het onderwijs. 

Dit brengt ook een aantal juridische en ethische uitdagingen met zich mee. Rechten zijn belangrijk om ervoor te zorgen dat AI op een verantwoorde en mensgerichte manier wordt ontwikkeld en gebruikt. Ze kunnen helpen om discriminatie, privacyschendingen en andere negatieve gevolgen van AI te voorkomen.  

inhoud

Deelnemers kunnen hun kennis over de juridische en ethische aspecten van AI vergroten, inzichten krijgen in de rol van rechten in de wereld van AI, inspiratie opdoen voor het bevorderen van rechten door middel van AI.

De kennissessie wordt gegeven door experts op het gebied van AI en rechten, het is interactief, zodat deelnemers hun vragen kunnen stellen en met elkaar kunnen discussiëren en is een uitgelezen kans om te netwerken met andere mensen die geïnteresseerd zijn in AI en de wetgeving. 

Voor wie is de kennissessie?

De kennissessie is voor iedereen die meer wil leren over de mogelijkheden en uitdagingen van AI in relatie tot de wetgeving.

20231012-_CS12054 (1)

Gratis

* Deze kennissessie gaat antwoord geven voor zover nu mogelijk op de juridische implicaties van de opkomst van AI.

Vul je gegevens in

Wil je je aanmelden voor de onderstaande kennissessie? Vul dan het formulier in.

Telefoon +31 53 2032399

E-mail edward@ai-expertisecentrum.nl

Locaties in Enschede, Zwolle en Arnhem